close

Sot në Venedik, premiera boterore e filmit 'Ballkoni'

Sot në festivalin e filmit në Venedik u dha premiera botërore e filmit kosovar 'Ballkoni' në regji të Lendita Zeqiraj.

Filmi garon në kategorinë 'Orizzonti', dhe kjo është hera e parë që një film i shkurtër nga Kosova merr pjesë në festivalin e filmit në Venedik.

Filmi 'Ballkoni' është subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe është prodhim i produksionit 'n'Art'.

Festivali i filmit në Venedik është festivali më i vjetër në botë, dhe sivjet mban edicionin e 70-të.

Partnerët tanë