close

Karma

Titulli origjinal: Karma

Titulli në anglisht: Karma

Regjisori: Esat Fejza

Skenari: Esat Fejza

Producent: Esat Fejza

Kompania e prodhimit: PrologSinopsisi

Tre vite më parë, 40-vjeçari Dako humbi besimin te dashuria, duke tentuar t'i japë fund jetës. Por lakmia për para i dha shpresë për t'u hakmarrë për fatin e tij dhe e bëri atë të ndryshojë mendje dhe të pranojë të shkojë në burg për një gjobë prej 50 mijë eurosh dhe të vuajë dënimin në vend të një krimineli. Ndërkohë Dako kishte arritur të mashtronte ligjin duke u shfaqur si i sëmurë mendor dhe ishte dënuar me vuajtje të dënimit në Spitalin e Sëmundjeve Mendore. Tani, pas 3 vitesh, miqtë e tij Miki dhe Gega, naivë, të papunë dhe të pashpresë, shkojnë në Spitalin Psikiatrik për të marrë Dakon, koha e lirimit. E vetmja shpresë për një ndryshim në situatën e tyre të pashpresë ekonomike është plani i Dakos, i cili premton t'i shpërblejë ata nga një marrëveshje me famëkeqin Godzilla Mafioso, për të cilën ai ka vuajtur një dënim me burg. Qëllimi i Dakos dhe shokëve të tij është të përgatiten për çdo të papritur. Gjatë rrugës ka vështirësi dhe rreziqe të ndryshme. Mafia Godzilla po thurin një plan tradhtie dhe kurthi. Naiviteti, lakmia dhe injoranca të gjitha çojnë në konfuzion të paparashikueshëm, surpriza dhe kthesa të papritura

Partnerët tanë