close

Dostat e Vertete

Titulli origjinal: Dostat e vertete

Regjia: Valbona Jashari

Skenari: Valbona Jashari

Producent: Val Jashari

Kompania e prodhimit: WaveMaker 


Sinopsisi

TRUE FRIENDS,një grup paraadoleshentësh të frymëzuar nga artisti i njohur Unikkatil, të gjithë rrezikojnë të jenë pjesë e koncertit të fundit të mbretit të Hip-Hop-it. Në këtë film ne gjejmë se bota e pesë adoleshentëve që përballen me probleme të shkaktuara nga ideologjia e tyre për të qenë një "gangster" është mënyra se si duhet jetuar jeta. Ata janë në zjarr për mbretin e tyre të HIP-HOP-it, Unikkatilin dhe janë gati të rrezikojnë shumë për të përjetuar një herë në jetë koncertin e artistit, live. Ky film përfshin komedi, dramë, aventurë, familje, shoqëri, fëmijëri dhe ndoshta kjo më së shumti tregon se sa e rëndësishme është dhe si ekspozohet rinia e kombit tonë. I shoqëruar gjithmonë me tinguj të mahnitshëm, Miqtë e Vërtetë është një aventurë për çdo shikues.

Partnerët tanë