close

Dua të shkoj përsëri në det

Titulli origjinal: Dua të shkoj përsëri në det

Gjatësia e llogaritur: 2 orë

Regjisor: Leart Rama

Skenari: Leart Rama

Producent: Nita Deda

Kompania e prodhimit: Katarzë Films

Sinopsisi:


Ndërsa Vali, një student i shkollës së filmit, fton Drinin, një student të aktrimit, për t'i dhënë atij një rol në filmin e diplomimit, të dy vendosin t'i lënë formalitetet mënjanë dhe të njihen me njëri-tjetrin. Një kohë e shkurtër kalon dhe djemtë e gjejnë veten duke hyrë në një pranverë aventurash, lidhje shpirtërore, drogë, tradhëti besimi, dhimbje dhe shkëputje.
 

 

Partnerët tanë