close

Bloom - Film i Metrazhit të Shkurtë Dokumentar

Titulli Origjinal: Procvat

Titulli Anglisht: Bloom

Gjatësia: 25 m

Regjia: Edin Alija

Skenari: Edin Alija

Producent: Haris Alija

Kompania: KANDËRR

 


Synopsis:

Shen Gjergji eshte festa tradicionale e goraneve te Kosoves ku rinia takohet dhe martohet.

Elma Selimi(21) eshte gorane prej Serbise e cila ka vendosur kete vite me shku per here te te pare ne feste per tu njoftuar me burin e saj goran.

Kontakti i producentit:

Email: [email protected]

Nr. I telefonit: +383 (0) 49 169 022

Partnerët tanë