close

HESHTJA E SIRENAVE - Film i Gjatë Artistik

Titulli Origjinal: HESHTJA E SIRENAVE

Titulli Anglisht: SILENCE OF SIRENS

Përfundimi i projektit: 2021

Buxheti total: 338,350.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 100,000.00 EUR

Gjatësia: 90 MIN

Regjia: GAZMEND NELA

Skenari: GAZMEND NELA

Producent: VALON BAJGORA & ARBEN SHALA

Bashkë-producenti:

Kompania: Frame & Ikone Studio.

Bashkë-Kompania:


Sinopsisi:

Avnia(55) dhe Gëzimi(30) dy policë komunikacioni nga stacioni i policisë së Obiliqit, kanë dalë në një pikë kontrolli duke ndaluar makina që tejkalojnë shpejtësinë. Disa i dënojnë kurse disa tjerëve ju marrin pare mito-rryshfet për të mos i dënuar.

Kjo është një ditë e zakonshme e tyre derisa atë ditë në fund të ndërrimit një makinë nuk ju ndalet, fillojnë ta ndjekin. Pasi arrijnë ta ndalojnë aty është një burrë (60) me një femër dhe një çantë të mbushur me para. Bëjnë arrestimin e tij por ai del se është një gjykatës i prokuror speciale në Kosovë, atë natë gjithçka ndryshon për ta.

Por nga ajo shumë Avnia i merr fshehtas disa mijë euro.

Është nën presion ngase merr edhe kërcënime nga dy njerëz të dërguar për ti gjetur paratë.

Dilema e tij është t’i mbaj parat dhe të mos pranoj që i ka marr, apo për shkak të sigurisë së familjes duhet patjetër t’i gjej për ti kthyer.

 

Kontakti i producentit: [email protected] tel: +38345505307

Partnerët tanë