close

THE TINY WALKERS - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: THE TINY WALKERS

Titulli Anglisht: THE TINY WALKERS

Përfundimi i projektit:  2019

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 5,000.00 EUR

Gjatësia: 120 - 150 MIN

Skenari: JETON KULINXHA

Producent: JETON KULINXHA

Kompania: In My Country Production Sh.p.k.


Sinopsisi:

Duke u kthyer në shtëpi nga shkolla, Dardani i vogël dhe motra e tij Shqipja dhunohen nga tre vagabondë. Të nesërmen Shqipja varë vetën kurse Dardani përfundon i vetëm me fshehtësinë e tyre. Pas një jete përplot dhunë Dardani duhet te zgjedhë në mes të dashurisë dhe hakmarrjes, i pavetëdijshëm se lufta më e madhe është ajo që e mban në shpirt.

 

Kontakti i producentit: Jeton Kulinxha

eki2@gmail.com

Partnerët tanë