close

IKJA - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: IKJA

Titulli Anglisht: FLEEING

Përfundimi i projektit: 2019

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 5,000.00 EUR

Gjatësia: 130 MIN

Regjia:

Skenari: ARTUR TAHIRAJ

Producent: ARTUR TAHIRAJ

Kompania: Fokusfilm


Sinopsisi:

Skenderi, pasi i kane vrare djalin, kthehet nga Gjermania, pas 30 vjeteve, perseri ne Kosove.  Ai do te varros djalin dhe te ndertoj nje shtepi qe te jetoj aty me Marlin, gruan e tij nga gjermania. Ikja e tij para disa dekadave, nga Kosova, dhe ikja e tij sot nga gjermania e perballin Skenderin dhe te tjeret me dramen e ikjes.

 

Kontakti i producentit: [email protected]

Partnerët tanë