close

HUNTING BEARS - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: HUNTING BEARS

Titulli Anglisht: HUNTING BEARS

Përfundimi i projektit: October 2020

Buxheti total: 523,345.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 5,000.00 EUR

Gjatësia: 900 MIN

Regjia: EDON RIZVANOLLI

Skenari: EDON RIZVANOLLI

Producent: MENTOR SHALA

Bashkë-producenti: FLORENC PAPAS

Kompania: CMB Production (KS).

Bashkë-Kompania: Tunnel Film


Sinopsisi:

GJYETI ARUSHASH është një drame krimesh me elemente te komedisë te zeze, ngjarja e te cilës zhvillohet ne Prishtinën e ditëve tona. GJYETI ARUSHASH trajton korrupsionin nje nje shoqeri te pasluftes dhe e shperfaq lehtesine me te cilen, njerez te shtresave te ndryshme shoqerore i adaptohen korrupsionit dhe e pranojne ate si norme. Dy nga karakteret kryesore te filmit jane GANIu – polic i kahmotshem, i cili pak para penzionimit, shkarkohet ne nje pozite me te ulet dhe AFRIMi – polic i thjeshte nga intelekti i cili zevendeson Ganiun, dhe i cili ne menyre perulese dhe pa marre parasysh pasojat mbron interesat e shefave te tij dhe zbaton verberisht urdherat e tyre.  Situata perkeqesohet kur Ganiu arreston nje grup fajdexhish, prej te cileve ka marre borxh djali i tij, mirepo te cilet jane nen mbrojtjen e disa politikaneve ne qarqe me te larta.

 

Kontakti i producentit: Producer’s Contact: +38344118845 / [email protected]

Tel: + 383 44 11 88 45 e-mail: [email protected]

Partnerët tanë