close

QATY A QITU - Film i Shkurtë Artistik

Titulli Origjinal: QATY A QITU

Titulli Anglisht: THERE OR HERE

Përfundimi i projektit: 2019

Buxheti total: 20,000.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 15,000.00 EUR

Gjatësia: 15 MIN

Regjia: DINA MORINA

Skenari: DINA MORINA

Producent: ADEA KELMENDI

Bashkë-producenti:

Kompania: Supercut PRoduction.


Sinopsisi:

Duke ndodhur ne koherat e fundit ne Kosove, nje familje tipike arrine te krijoje nje situate te paarsyeshme qe na qon ne perfundime te paimagjinueshme. Suriu, nje rrobaqepes i sofistikuar, vendos te beje nje dhurate speciale per dike qe ai e di qe do ta takoj shume shpejte, por ai nuk e di qe dicka kaq e thjeshte do jete material per nje film te shkurte.
Vjosa, vajza e Suriut, e keqekupton vendodhjen e varrit te babaut dhe e gjen veten te hutuar kur vjen koha per te marre vendime te rendesishme. Ajo mundohet te mos e kaloj kete vet dhe mbeshtetet ne vllaun e saj per te gjetur zgjidhje. Perderisa, Bardhi, djali i Suriut, ka me shume qef te fajesoj te tjeret dhe te pajtohet me zdhije te lehta, se sa te merret me gjithcka dhe me te gjithe. Keqekuptimi ne mes te Vjoses dhe Suriut qon ne probleme tjera me Arbnorin, te cilit i duhet varri i babait te tij dhe eshte me shume i interesuar per veprime se sa per shpejgime dhe zgjidhje.

 

Kontakti i producentit: [email protected];

Partnerët tanë