close

MELODIA KARDIAKE - Film i Animuar

Titulli Origjinal: MELODIA KARDIAKE

Titulli Anglisht: CARDIAC MELODY

Përfundimi i projektit: 2020

Buxheti total: 15,500.00 EUR

Buxheti i subvencionuar nga QKK: 13,900.00 EUR

Gjatësia: 12 MIN

Regjia: LEOPARD CANA

Skenari: LEOPARD CANA

Producent: NJOMZA HADRI

Kompania: Industriel.


Sinopsisi:

Në një shoqëri ku shprehja e dashurisë shfaqet nëpërmjet vendosjes së flluskave të zemrave në një xhep në gjoks. Një vajzë e ndrojtur e quajtur Era po braktiset nga I dashuri i saj Lisi. Ai vendosi të ndjekë ëndrrën e tij artistike jashtë vendit, duke lënë gjithçka prapa tij.

Koha kalon dhe Era eshte në ankth për të hyrë në kontakt me të. Megjithëse ai ndaloi t'i përgjigjej asaj kohë më parë. Përkundër ngjarjeve të bukura që shfaqen rreth saj me një potencial të madh lumturie, Era githnjë përpiqet, me një nevojë të dëshpëruar për të mbushur zemrën e saj të zbrazët.

Kontakti i producentit: 044292033

Partnerët tanë