close

DERI NË FUND - Zhvillim Skenari

Titulli Origjinal: Deri ne fund

Titulli Anglisht: Behind God’s back

Regjia: Valter Lucaj

Skenari: Astrit Kabashi

Producent: Liridon Cahani

Kompania e Prodhimit: N.I. Valter Lucaj

 

Sinopsis:

Skenar i bazuar në ngjarje të vërtetë.

Lumi së bashku me disa të afërm të tij u burgosën nga forcat paramilitare serbe dhe u torturuan e u poshtëruan, nga një burg në tjetrin, pa e ditur ku do të përfundojnë. Të gjetur në rrethana të pamundura dhe pa e ditur se pse po mbahen të burgosur e të shkëputur prej të gjitha kontakteve kishin vetëm një qëllim, të mbesin gjallë. 

Nga ana tjetër, vëllai i Lumit, Luli, pasi kishte ikur nga Kosova në Maqedoni, ishte duke u përpjekur të gjente më shumë informata rreth vëllait të tij Lumit. I vetmi informacion që ai kishte ishte se Lumi u vra nga forca paramilitare serbe.

 

Kontakti i Producentit:

Liridon Cahani

[email protected]

Partnerët tanë