close

SKYPE - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Skype (titulli i punës)

Titulli Anglisht: Skype

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Regjia: Isa Qosja

Skenari: Isa Qosja

Producent: Bajrush Kajtazi

Kompania e Prodhimit: 4MM Pictures

Sinopsisi:

"Skype" - drama për vetminë, izolimin, braktisjen e atdheut nga të rinjtë, tjetërsimin e individit, si dhe komunikimin virtual të dy botëve: malësitë dhe metropolet. Një realitet i mbushur plot me vetminë dhe mërzinë e pleqve shfaqet në duelin e vazhdueshëm me ambicie dhe ëndrra të të rinjve për të shpëtuar nga "shkretëtira" për një jetë më të mirë. Skenari dallon për skena intriguese, karaktere interesante dhe mbi të gjitha atmosferën që përshkruan më së miri "botën e vogël", në të cilën zhvillohet rrëfimi, si dhe lidhjen e saj të vetme me "botën e madhe" - përmes "Skype" .

Kontakti: Bajrush Kajtazi
[email protected]

Partnerët tanë