close

DRITAT E QYTETIT - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Dritat e qytetit

Titulli Anglisht: City Lights

Gjatësia: 100 '

Regjia: Parta Kelmendi

Skenari: Parta Kelmendi

Producent: Valmira Hyseni / Mirsad Lushtaku

Bashkëproducent: Aferdita Kelmendi

Kompania: Nam Creative

Bashkëprodhim: Kompania 21

Sinopsisi:

Jeta dhe familja e saj lëvizin nga qyteti, për të jetuar në fshat në shtëpinë e gjyshërve të saj. Babai vendos të shesë makinën, ai ka nevojë për të blerë një kamion për punën e tij. Jeta nuk ka udhëtim për në shkollë. Ajo është e dëshpëruar, kështu që vjedh disa monedha nga xhaketa e etërve të saj për një biletë autobusi. Nëna zbulon nga një fqinj që Jeta shkoi në qytet. Situata është shumë e tensionuar, nëna sugjeron që Jeta të martohet. Ajo kundërshton, por askush nuk e dëgjon.nëna i bënë presion që Jeta ta përgatitë pajën e saj. Data e dasmës po afrohet. Jeta vendos të ikë.

 

Kontaktuesi:

Valmira Hyseni
[email protected]

Partnerët tanë