close

QIELL I TRAZUAR - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Qiell i trazuar

Titulli Anglisht: Troubled Skye

Gjatësia e parashikuar: 100 '

Regjia: Anton Ndreca

Skenari: Anton Ndreca

Producent: Adriatik Kelmendi

Kompania e Prodhimit: El Media

DOP: Samir Karahoda

Montazha: Krenar Belegu

Aktorët: Jehon Gorani, Arta Muçaj, Imer Kutllovci etj.

Sinopsisi: Një psikiatër i mirënjohur (Hakiu) vendos të vrasë veten ekskluzivisht për shkak të arsyeve filozofike. Ai arriti në përfundimin se kjo jetë është e padenjë dhe se asgjë nuk ka rëndësi. Hakiu përpiqet të bindë familjen e tij që ta lejojë atë të bëjë vetëvrasjen. Familja e tij nuk ka ndërmend ta lërë të shkojë, gjë që na sjell në një konflikt dhe shkatërrim. Hakiu është gjithashtu një anëtar i një kori të amatorëve dhe e gjithë muzika e filmit është muzika e korit. Qiej i trazuar është një dramë për ekzistencializëm të mbështetur në supet e një njeriu të kualifikuar, i cili sjell shumë argumente nihiliste për të mbrojtur vendimin e tij.

 

Kontaktuesi:
Adriatik Kelmendi
[email protected]

Partnerët tanë