close

I TRETURI - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: I Treturi

Titull Anglisht: The Vanished

Përfunduar nga: Dhjetor 2018

Gjatësia e parashikuar: 110 Min

Regjia: Arben Thaqi

Skenari: Arben Thaqi

Producent: Arben Thaqi

Bashkë-producent: Valon Bajgora

Kompania e prodhimit: Ikone-Studio (Kosova)

Bashkë-prodhim: Besnik Bisha

Kompania e Prodhimit: B & G Film (Shqipëri)


Sinopsisi:
Jeta e vetmuar larg atdheut dhe familjes së tij e bën Beqirin e vjetër, një endacak, një njeri të vetmuar i mbyllur në botën e tij. Ai nuk komunikon as me shokun e tij të vetëm, gruan e tij Margaret. Ajo duhet të hyjë në të kaluarën e bashkëshortit të saj për të kuptuar me të vërtetë situatën e tij, por ajo do të pëlqejë atë që do ta gjejë apo ndoshta kjo do ta shtyjë marrëdhënien e tyre edhe më thellë në dëshpërim.

Kontaktuesi:

Arben Thaqi
[email protected]


Valon Bajgora
[email protected]

Partnerët tanë