close

PROJEKTI I LUMTURISË - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Project Happiness

Titulli Anglisht: Project Happiness

Përfunduar nga: Dhjetor 2018

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Regjia: Borjan Zafirovski

Skenari: Borjan Zafirovski & Dejan Dukovski

DOP: Dimitar Popov

Montazha: Andrija Zafranoviq

Aktor: Sashko Koçev, Dejana Poposka, Ana Stojanovska,

Producent: Sasho Peshev

Bashkëproducent: Vjosa Berisha

Kompania e Prodhimit: Novo Makedonsko Video

Bashkëpunimi: Kosovë, Shqipëri, Serbi, Mal të Zi

Sinopsisi:

Ndërkohë që dëgjojmë zërin e Igorit, vëllai më i madh i Leës, i cili flet për mënyrën se si kohët kanë qenë më të thjeshta dhe "lumturia është e dukshme", po shohim skena të shkurtra nga fëmijëria e tyre, kur Lea përjetoi momentin më të lumtur në jetën e saj, me vëllain e saj pranë saj. Vite më vonë, Igori është në Gjermani, duke punuar të gjitha llojet e punëve, kur merr një telefonatë nga prindërit e tij, duke i thënë se motra e saj është në koma, si pasojë e leukemisë.
Në lagjen e tij të vjetër, ai takohet me Ana, lojtar i hendbollit, dhe miku më i mirë i Leës. Ajo i tregon atij se gjatë disa muajve të fundit Lea ishte pothuajse i obsesionuar me projektin e saj për përhapjen e pozitivitetit dhe shumëzimit të lumturisë. Ata të dy bien dakord për të kontrolluar statusin në projektin e saj dhe të shohim se çfarë ishte Lea deri atëher.

Kontaktuesi i prodhuesit:
Sasho Peshev
Mail .: [email protected]

Partnerët tanë