close

DERË E HAPUR - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Derë e Hapur

Titulli Anglisht: Open Door

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Regjia: Florenc Papas

Skenari: Florenc Papas
 
DOP: Sevdije Kastrati

Aktorët: Jonida Vokshi, Luli Bitri

Producent: Eno MIlkani

Bashkë-producent: Besnik Krapi (Kosovë), Goran Stojilkovic (Maqedoni)

Kompania e Prodhimit: Bunker + Film (Shqipëri)

Bashkëprodhimi: Rrethi i Prodhimit (Kosova)

Sinopsisi:

Kur kthehet Elma shtatzënë në Shqipëri nga Italia, ajo dhe motra e saj, Rudina, u nisën për një udhëtim të gjatë me vetureë për të takuar babanë e tyre të rreptë dhe tradicional, duke shpresuar, gjatë rrugës, për të gjetur një burrë që luante 'burrin' e Elmës.

Kontaktuesi:
Eno Milkani
[email protected]

Besnik Krapi
[email protected]

Partnerët tanë