close

NJË TREGIM PRISHTINE - Film i Gjatë Artistik

Titulli origjinal: Një Tregim Prishtine

Anglisht Titulli: A Prishtina Story

Viti i prodhimit: 2018

Gjatësia: 85 '

Regjia: Burbuqe Berisha

Skenari: Getoarbë Mulliqi Bojaj

Producent: Agron Vula

Kompania e prodhimit: ABFILMI

DOP: Samir Karahoda

Montazha: Agron Vula

Aktorët: Teuta Krasniqi, Donat Qosja, Luran Ahmeti, Artiola Hamdijaj

Sinopsisi:
Aurora dhe Beni janë të porsamartuar; ata kanë një vajzë, Fiona. Kjo familje i takon klasës së mesme të shoqërisë, por jetojnë në harmoni dhe janë shumë të lumtur.
Sfidat e tyre fillojnë kur vajza e tyre nëntë vjeçare diagnostikohet me kancer; Beni humbet punën e tij, ndërsa ai ende paguan borxhin e kompanisë së tij, dhe ata duhet të paguajnë hipotekën e banesës së re, si dhe kredinë. Aurora punon për një organizatë ndërkombëtare, por me pagën e saj ajo ka problem për të mbuluar të gjitha shpenzimet e tyre; sidomos tani kur ata do të kenë nevojë për paratë për trajtimin e Fionas, jashtë vendit.
Drama familjare, drama shoqërore, si dhe korrupsioni dhe dashuria, marrin një kthesë kur Fiona është diagnostikuar. Beni është i detyruar të bëjë gjëra që ai kurrë nuk mendonte të bënte; Ndërkohë Aurora nuk e kupton situatën e Benit dhe e lë atë. Do të ketë krime të kryera dhe planet e ardhshme do të mbahen pezull.

Kontaktuesi:
Agron Vula [email protected]

Partnerët tanë