close

NË KËRKIM TË VENERËS - Zhvillim Skenari

Titulli origjinal: Në Kërkim të Venerës

Titulli Anglisht: Looking For Venera

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Regjia: Norika Sefa

Skenari: Norika Sefa

Producent: Besnik Krapi

Kompania e prodhimit: CIRCLE PRODUCTION

Sinopsisi:
Kur kalojnë shtigjet me një shoqe të re, Venera e ndrojtur shtyhet për të vënë në dyshim familjen e saj patriarkale dhe ndjek Dorinen me mendje të hapur, qëndrimi i fortë i të cilave kundër konvencave prek kuriositetin e Veneres për të eksploruar më shumë. Por, kur Venera arrin të pozicionohet kundër familjes së saj dhe të largohet nga shtëpia, gjërat e befasojnë, Dorina nuk është e gatshme të mbajë më revoltë. Me asnjë zgjedhje tjetër, por për të pranuar humbjen e shoqes së saj, Venera është lënë me dëshirën e zgjuar për liri. Tani, vetëm, ajo duhet të marrë një vendim të saj.


Kontaktuesi:

Besnik Krapi
[email protected]
[email protected]

Partnerët tanë