close

KLITHMA - Film i Shkurt Artistik

Titulli origjinal: Klithma

Titull Anglisht: Scream

Gjatësia e parashikuar: 27 '

Regjia: Korab Lecaj

Skenari: Korab Lecaj, Hazir Haziri

DOP: Almir Djikolli

Aktorët: Hazir Haziri, Ariola Demiri, Arbnesha Nixha, Alban Zogaj

Producent: Besar Zahiti, Hazir Haziri

Kompania e prodhimit: Land Films

Sinopsisi:

Një dramë familjare e reflektuar në traumën e përdhunimit seksual që u zhvillua gjatë luftës dhe presioni që vjen nga shpallja e kësaj të vërtete, arrin të prishë sjelljen e Dinit në lidhje me gruan dhe rrethin ku jeton. Dini fatkeqësisht, si shumë të tjerë, u përdhunua seksualisht gjatë luftës, e vërteta tashmë kishte filluar të shfaqej dhe kjo gjendje po peshonte emocionalisht, duke pasur vështirësi të përballet me gruan dhe shoqërinë e tij lidhur me këtë realitet tragjik.

 


Kontaktuesit:
Besar Zahiti
[email protected],


Hazir Haziri
[email protected],

Partnerët tanë