close

TREGIMI I TREGIMTARIT - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Tregimi i Tregimtarit

Titulli Anglisht: Storyteller's Tale

Gjatësia: 45 '

Regjia: Gazmend Avdiu

Skenari: Gazmend Avdiu

Producent: Gëzim Avdiu

Kompania e Prodhimit: Prodhimi i Pikselave

 

Sinopsisi:

Historia ndjek një udhëtim rreth 20 vjet apo më shumë. Nëse jo për punën e guximshme dhe shpesh heroike të raportuesve dhe gazetarëve në të gjithë botën, lajmet nga zonat e luftës jo të rrezikshme nuk do të arrijnë kurrë në media. Ndonjëherë kjo punë nuk bëhet nga reporterët dhe gazetarët, por nga njerëz të zakonshëm në situata të jashtëzakonshme. Puna e këtyre shenjave njerëzore, jeta e të cilave është në rrezik të vazhdueshëm, nuk do të ishte e mundur pa mjetet e tyre të tregtisë ... Kjo është një tregim i një prej këtyre mjeteve të tregtisë, më saktë një aparat fotografik ...

 

Kontaktuesi:

Gëzim Avdiu

[email protected]

Partnerët tanë