close

SHPRESA - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Shpresa

Titulli Anglisht: Hope

Gjatësia e parashikuar: 30 '

Regjia: Vjosa Abazi

Skenari: Vjosa Abazi

DOP: Endrit Krasniqi

Mintazha: Atdhe Hoda

Producent: Adonis Krasniqi

 

Sinopsisi:

Ky dokumentar zbulon jetën e katër grave, vështirësitë e tyre dhe situatat sfiduese me të cilat ballafaqohen, në baza ditore. Këto gra përballen me vështirësi me të vërtetë ekstreme sfiduese që janë të vështira për çdo qenie njerëzore. Makfirete Zenuni, një grua 41 vjeçare, që prej tre vitesh kujdeset 24 orë për djalin e saj që është në komë, Valentina një grua 29-vjeçare, për shkak të vrazhdësisë së jetës ka humbur ndjenjën e jetës dhe feminitetit. Ferdenija 65 vjeçare, nga Gjakova ndërvepron çdo ditë me bijtë dhe burrin e saj të vdekur, të vrarë në Luftën e fundit në Kosovë, ndërsa karakteri i fundit Dada, një 55 vjeçare, nga Prizreni mbijeton duke mbledhur kanaqe të përdorura për të sjellë gëzim për fëmijët e saj .

 

Kontaktuesi i prodhuesit:

Adonis Krasniqi

[email protected]

Partnerët tanë