close

RRUGËTIM PREJ KAMPIONI - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Rrugëtim prej Kampioni

Titulli Anglisht: Champion’s journey

Gjatësia e parashikuar: 40'

Regjia: Kushtrim Kadriu

Skenari: Arton Humolli

Montazha: Dren Spahiu

Producent: Arton Humolli

Shtepia e Prodhimit: A & G Production

 

Sinopsisi:

Z. Idriz Humolli është themeluesi i Federatës së Bodybuilding të Kosovës dhe kampion shtatë fishtë. Z. Humolli është autor i dy librave dhe dhjetëra artikujve të botuar në gazeta dhe revista. Ai kaloi shumicën e jetës së tij duke promovuar me sukses sportin e Bodybuilding në Ballkan. Pas udhëtimit të tij, z. Humolli duhej të bënte një punë shumë të vështirë, të bënte sakrifica dhe të thyente shumë pengesa kur ndërtimi i Bodybuilding nuk ishte shumë i njohur në atë kohë. Pasioni dhe përkushtimi i tij për sportin u bë një shembull për shumë njerëz që dëshmojnë se ne duhet të luftojmë për ëndrrat tona dhe të bëhemi kampionë të udhëtimit tonë.

 

Kontakti i Producentit:

Arton Humolli

[email protected]

Partnerët tanë