close

TELL ME MY STORY - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Tell Me My Story

Titulli anglisht: Tell Me My Story

Viti i prodhimit: 2018

Gjatësia e vlerësuar: 75 '

Regjia: Dardan Islami, Adrian Paci

Skenari: Dardan Islami & Thomas Logoreci

DOP: Samir Karahoda

Producenti: Alush Gashi

Bashkë-producent: Dardan Islami

Kompania e prodhimit: INIT, Kosovë

 

Sinopsisi:

 

Momenti jo-fiktiv i jetës së veteranit Dardan Islami që nga fëmijëria e tij në ish Jugosllavi deri në ekzistencën e tij më të re si një transmetues, gazetarë dhe pronar i klubit të famshëm. Jeta e tij shërben si një sfond për tregimet paralele që u zbuluan në Kosovë gjatë tre dekadave të fundit, duke përfshirë edhe bombardimet e NATO-s dhe tregimet e refugjatëve. Në fund të fundit, është një përpjekje për të dekonstruktuar dhe shpjeguar rajonin e ngatërruar në kompleksitetin e tij.

 

Kontaktuesi i prodhuesit:

Alush Gashi

[email protected]

Partnerët tanë