close

ME DASHT, ME DASHT, ME DASHT - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Me dasht ', me dasht', me dasht;

Anglisht Titulli: Të duam, të duam, të duam

Përfunduar nga: 2017

Gjatësia e parashikuar: 90 '

Drejtor: Ilir Hasanaj

Skenari: Ilir Hasanaj

DOP: Ilir Hasanaj

Kompozitor: Arbër Salihu, Tomor Kuçi

Projektimi i zërit: Benoit Barraud

Prodhuesi: Rina Kika

Kompania e prodhimit: Unseen sh.p.k

 

Sinopsisi:

Një çift i ndarë sapo përpiqet të gjejë një mënyrë për të punuar dhe për të jetuar së bashku në një projekt të artit të performancës me 30 artistë që udhëtojnë nëpër 3 vende. Ata janë të shoqëruar nga një adoleshent i humbur, i cili është i zhgënjyer nga jeta.

 

Kontaktuesi i prodhuesit:

Rina Kika

Web: [email protected]

Partnerët tanë