close

N'KORNIZË - Film i Animuar

Titulli origjinal: N'kornizë

TitulliAnglisht: In Frame

Gjatësia e parashikuar: 15 '

Regjia: Gëzim Ramizi

Skenari: Hana Zeqa

Producenti: Rron Ismajli

Kompania e prodhimit: ARCHFM

 

Sinopsisi: Ky film trajton historinë e një djali të ri që jeton në qytetin imagjinar të Prishtinës. Ai zotëron një dyqan të vogël ku bën korniza që njerëzit përdorin për të dekoruar kujtimet e tyre. Ai nuk ka miq dhe ngadalë po humbet edhe klientët e tij. Jashtë dyqanit të tij, jeta po ndodh për njerëzit e tjerë. Ata bëjnë shumë plane për kafe për orë të tëra, por kurrë nuk kanë guximin të punojnë për to.

 Çdo gjë mbetet në tryezën e kafes pas largimit. Ky fenomen që ka kapluar të gjithë qytetin e irriton djalin dhe ai ndjen se është koha për të bërë një ndryshim. Ai ka një mirazh që do ta çojë atë në zgjidhjen e përfundimit të kësaj amullie, të fillojë zgjimin, ndërgjegjësimin, kujtimet e reja të bukura, rigjallërimin e jetës aktive që shpesh zvogëlohet në këtë stres social.

Kontaktuesi i prodhuesit:

Rron Ismajli

[email protected]

Partnerët tanë