close

CLARA - Film i Animuar

Titulli origjinal: Clara
Titulli anglisht: Clara
Gjatësia e parashikuar: 15 '
Regjia: Vala Blakçori
Skenari: Dafina Syla

Producenti: Ilir Blakçori

Kompania e prodhimit: Molos

Sinopsisi:

Disa thonë se paraja është pasardhës i të gjitha të këqijave, por disa argumentojnë se mund të jetë edhe prodhimi i gjërave të mira. Paraja është një mjet, kur përdoret siç duhet prodhon diçka të bukur; por kur përdoret gabimisht, mund të shkaktojë rrëmujë. Me të holla duke qenë motivi kryesor për veprimin njerëzor, ky film i shkurtër me animuar fillon me karakterin kryesor - një kartmonedhë 100 Mark'she, me portretin e saj të bukur të Clara Schumann. Kjo kartëmonedhë udhëton nga një person në tjetrin, duke zbuluar historitë dhe perspektivat e tyre. Udhëtimi nga dora në dorë, Clara zbulon emocione dhe situata të ndryshme njerëzore. Ajo mishëron veten në një luftë, shpëtim të jetës, grabitje, krime, korrupsion, mashtrim, shkatërrim dhe shpresë.

Kontaktuesi i prodhuesit:
Ilir Blakçori
[email protected]
[email protected]

Partnerët tanë