close

HISTORI MAJE KULMI - Film i Gjatë Artistik

Regjia: Gazmend Nela

Skenari: Gazmend Nela, Arian Krasniqi

Producent: Gazmend Nela, Valon Bajgora

Aktorët: Xhevdet Doda, Arti Lokaj, Monna Mustafa

Sinopsisi: Lumi dëshiron të zhdukë të gjitha gjallesat e qytetit të tij, ai i fajëson ata për humbjen e familjes së tij në një aksident trafiku. Ai takon Yllkën që është në kërkim të djalit të saj që ajo e kishte dhënë atë që nga lindja e sajë pesë vjet më parë dhe u adaptua nga familja lokale. Ajo po kërkon të marrë atë përsëri në ditëlindjen e tij. Ata bëjnë një marrëveshje për të ndihmuar njëri-tjetrin, kështu që Lumi për të vrarë të gjitha sorrat dhe Yllka për të marrë djalin e saj dhe të dy vendosin në bëjneë një aventurë në të cilën ata zbulojnë të kaluarën e tyre.

Partnerët tanë