close

SHENJAT E SË KALUARËS - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Shenjat e së Kaluarës

Anglisht Titulli: Signs of the Past

Përfunduar: Mars, 2015

Gjatësia: 30 min

Drejtori: Muhamet Bytyqi

Skenari: Muhamet Bytyqi

DOP: Muhamet Bytyqi

Redaktor: Gencer Tatar

Kompozitor: Kuarteti Pentagram

Projektimi i zërit: Gencer Tatar

Prodhuesi: Mamer Fusha

Kompania e prodhimit: RTV Besa

 

Sinopsisi:

'Shenjat e së kaluarës' reflekton përvojat e përditshme të artizanëve në Prizren, Kosovë. Mbijetesa është fjala më e mirë për të përshkruar realitetin e tyre, që përfshin sfida, përvoja, gëzim dhe brenga e jetës së tyre të përditshme.

Kontaktuesi i prodhuesit:

Mamer Fusha

[email protected]

Partnerët tanë