close

KOSOVA DOGS - Film Dokumentar

Titulli origjinal: Kosova Dogs

Titulli Anglisht: Kosova Dogs

Regjia: Blerdi Malushi

Skenari: Blerdi Malushi

DOP: Bujar Berisha

Redaktor: Kreshnik Haxhidauti

Zëri: Muhamet Veseli

Producent: Blerdi Malushi

Bashkëproducent: Birol Urcan, Lumbardh Kukaj

Kompania e Prodhimit: Maximus

Sinopsisi:

Kur tema e diskutimit është rreth lidhjes mes njeriut dhe një qeni, ne e dëgjojmë rregullisht këtë tregim nëpërmjet zërit të njeriut. Ky dokumentar është një tjetër përpjekje për të treguar historinë për këtë lidhje, e cila me fragmentet e saj pozitive dhe negative ka zgjatur për mijëvjeçarë dhe është ende në vazhdim. Megjithatë, këtë herë ne do të synojmë shumë ta tregojmë këtë histori jo vetëm përmes perspektivës së njeriut, por edhe nga perspektiva e qenit.

 

Kontaktuesi i prodhuesit:

Blerdi Malushi

[email protected]

Partnerët tanë