close

KROM

Regjisor: Bujar Alimani

Producentë: Tefta Bejko, Anita Elsani, Valon Jakupaj, Thanos Anastopoulos 

Aktorë: Fredjon Ruci, Klodjana Keco, Mirela Naska, Kasem Hoxha, Denis Shira, Erjona Kaja, Bledi Naska. 

Pasi që ka humbur dy burra, një grua memece, nënë e dy fëmijëve duhet të mbijetojë dhe të mbështesë familjen me vullnetin e saj. Djali i saj i madh, një 15 vjeçar, përpiqet të gjejë veten duke shkuar në shkollë dhe duke nisur punë ilegalisht në një minierë Kromiumi në afërsi. Një burrë i zonës, i cili i qëndron pranë kësaj familjeje disfunksionale, gjendet në mes të dashurisë së gruas dhe xhelozisë e zemërimit të djalit të saj adoleshent. Një mësuese e re dhe rebele, i bëhet mbështetje djaloshit të ri, duke e udhëzuar atë në rrugëtimin e vështirë drejt burrërisë.

 

Partnerët tanë