close

NE TË TRE

Regjisore: Blerta Basholli 

Producentë: Blerta Basholli, Alush Gashi 

Aktorë: Hadi Shehu, Armond Morina, Adriana Matoshi, Ramazan Berkani, Basri Lushtaku, Kushtrim Sheremeti, Ard Islami, Kaona Sylejmani, Bojken Sylejmani, Edi Kastrati, Enzo Kastrati 

Kosovë, 1994. Një familje e përbërë nga 6 anëtarë rrugës për piknik në periferi, dëgjon në radio lajmin se policia serbe lejon vetëm 3 udhëtarë për çdo automjet. Këtu nis gjithçka: paniku, përçarja dhe tronditja e thellë e kësaj familjeje.

Partnerët tanë