close

Projekti filmik kosovaro-gjerman fiton ne Robert Bosch Stiftung

Projekti filmik Kosovaro-Gjerman 'Do te shkoj ne lufte, por se pari me bej nje kafe' fiton vendin e pare ne konkursin e fondacionit gjerman Robert Bosch Stiftung, ne vlere prej 70 mije euro per realizimin e filmit te shkurter me skenar dhe regji te Ariel Shaban, producente Arben Zharku dhe Catharina Schreckenberg.

Nga 100 projekte sa kishin aplikuar, skenari me titul “I’ll go to war, but first make me a coffe” ishte nominuar ne mesin e 6 projekteve me te mira, e me pastaj edhe fitoi cmimin kryesor ne kategorine e filmave te shkurter.
Cmimi u dha te marten mbrema ne ceremonine e mbylljes se edicionit te 12-te te festivalit nderkombetar te Filmin GoEast ne Wiesbaden te Gjermanise.

Partnerët tanë