close

Komedia Gjigante e Seperatisteve

Titulli në anglisht: Giant Farce

Faza aktuale e prodhimit (Post-prodhimi, para-prodhimi, prodhimi ose i përfunduar): Para-prodhimi Përfunduar me: 2023/24

Buxheti: 5000 EUR

Kohëzgjatja e parashikuar: 120 min

Regjisori: Hafiz Qerimi

Skenari: Florent Kurtalani

Producent: Hafiz Qerimi

Kompania e produksionit: Createa

Sinopsisi:

Kosovë, 1990. Në mes të natës, një fshatar kërkon ndihmë për djalin e tij të sëmurë, Canin - i cili ka një sërë simptomash të çuditshme. Bardhi mjeku i fshatit bën të pamundurën për të ndihmuar Canin dhe sapo zbardhi mëngjesi, Bardhi e çon Canin në spital. Aty takohen me fqinjët e tjerë dhe shohin se spitali është i mbipopulluar me pacientë të rinj, kryesisht nxënës që kanë të njëjtat simptoma. Ata konfirmojnë se është helm dhe kjo ka ndodhur edhe herë të tjera nga regjimi. Meqenëse nuk lejohen të futen në spital, Bardhi vendos të marrë dhe të trajtojë sa të mundet në shtëpinë e tij të cilën e kthen në një spital të montuar. Gjërat ndërlikohen edhe më shumë kur regjimi përfshihet dhe i gjithë fshati duhet të improvizojë vdekjen e babait të Bardhit që ai të justifikojë mungesën e tij në punë. Kontakti i producentit:
Hafiz Qerimi
T: 383 45 968 880
E: [email protected]

 

Partnerët tanë