close

Sa të vërteta janë këto personazhe të trilluara? (Kasetat)

Kohëzgjatja e parashikuar: 90 min

Regjisor: Norika Sefa

Skenari: Norika Sefa

Producent: Mentor Shala

Kompania e prodhimit: CMB
 

Sinopsisi

Dokumentar eksperimental (hibrid) duke përdorur pamje nga arkivi VHS i familjes së drejtorëve. Imazhe të përditshmërisë, fragmente lumturie, trishtimi, lot dhe puthje. Hapësira e jetesës bëhet skena, rutina bëhet performanca dhe anasjelltas. Sa të vërtetë janë këta personazhe të trilluar? Aq sa jemi ne.

Kontakti i producentit:
 Mentor Shala
T: +383 44 118 845
E: [email protected]

Partnerët tanë