close

Buna

Titulli origjinal: Buna

Titulli në anglisht: Buna

 Buxheti: 20 milion

Gjatësia e parashikuar: 01:30:00

Regjisor: Ilir Blakcori

Skenari: Ilir Blakcori

Producent: Dafina Blakcori

Kompania e produksionit: MOLOSSinopsisi (maksimumi 130 fjalë):

Buna, një vajzë e re nga komuniteti rom, jeton në një qytet që ndahet përgjysmë nga një lumë. Së bashku me familjen e saj, ata jetojnë duke mbledhur materiale të riciklueshme nga mbeturinat. Ajo dëshiron të thyejë ciklin e jetës së saj të predispozuar dhe të ndryshojë të ardhmen e familjes së saj përmes inovacionit që jo vetëm do të transformojë komunitetin e saj, por edhe planetin. Vajza ndiqet vazhdimisht nga një sorrë, e cila përfaqëson mungesën e saj të lirisë. Buna është një histori e "ardhjes së moshës" që fokusohet në mospërfilljen tonë për mjedisin, komunitetin dhe thirrjen me zë të lartë të Tokës për veprim.

Kontakti i producentit:
Dafina Blakcori
T: +38349524646
M: +38349524646
E: [email protected]

 

Partnerët tanë