close

Rethi i Tullave

 

Titulli origjinal: Rrethi i Tullave

Titulli në anglisht:Circle of Bricks

Buxheti: 60,850,00

Drejtori: Ilir Hasanaj

Skenari: Ilir Hasanaj
 

Producenti: Arvan Berisha

Kompania e prodhimit: Unseen




Sinopsisi:

Rrethi i Tullave (WT) nga Ilir Hasanaj Punëtori i ndërtimit pëshpërit ëndrrat e tij pas një lëndimi: Si ndihen. Çfarë bëjnë ata? Çfarë shpresash kanë ata? Çfarë presin ata nga e ardhmja? Shenjat e aksidentit, shenjat e një kohe të vështirë. Të tërhequr nga jeta, në çdo rrudhë në fytyrën e tyre. Në të kundërt këto ndërtime të mëdha, të cilat simbolizojnë padrejtësinë dhe ngjarjet e errëta.



Arvan Berisha
arvan @@ unseenmovies.com,
+383 44 88 97 65.

Partnerët tanë