close

Sign

Titulli origjinal: Sign

 Buxheti: 35.000 euro

 Regjisor: Erblin Nushi

Skenari: Irena Aliu

Producent: Irena Aliu

Kompania e prodhimit: Tilia Entertainment
Sinopsisi: (maksimumi 130 fjalë):


Nevoja për të qenë diku e shtyn Tanën, një aktore e mesme e divorcuar, të nisë procesin burokratik dhe të dhimbshëm për të kthyer mbiemrin e saj të vajzërisë. Për të gjetur vendin e saj, ajo vendos ta shijojë këtë proces të tmerrshëm në tërësi. Pavarësisht se me çfarë sfidash përballet, kokëfortësia e Tanës gjen gjithmonë një mënyrë për të vazhduar, sepse ajo që po bën është shumë e rëndësishme për të, derisa duhet të nënshkruajë për letërnjoftimin e saj të ri.

Kontakti i prodhuesit: Irena Aliu

Partnerët tanë