close

Dita e Pare e Lypsit

Titulli origjinal: Dita e parë e lypësit

 Buxheti: 17000.00

Kohëzgjatja e parashikuar: 12 min.

Regjisori: Ben Apolloni

Skenari: Ag Apolloni & Ben Apolloni

Producent: Brahim Basha

Kompania e prodhimit: “Dielli” Sh.P.K.Sinopsisi:

Një burrë, i cili pasi troket në çdo derë për punë dhe nuk i është hapur asnjë, vendos të dalë për të kërkuar lëmoshë për të ushqyer veten, gruan dhe dy fëmijët e tyre. Gjatë ditës së parë si lypës, ai përballet me situata të ndryshme, të cilat e vënë në siklet të madh dhe në fund të ditës sheh se as “puna” e lypsit nuk i bën para.Kontakti i prodhuesit:
Brahim Basha
T: +386 49 135 001
M:[email protected]

Partnerët tanë