close

Burri i Shtepise

Titulli origjinal: BURRI I SHTEPISE

Titulli në anglisht: MAN OF THE HOUSE

 Buxheti: 665 000 EURO

Kohëzgjatja e parashikuar: 110 min

Regjisori: Andamion Murataj

Skenari: Andamion Murataj

Producent: Andamion Murataj, Ismet Sijarina

Kompania e prodhimit: LissusMedia Palomar… Sinopsisi (maksimumi 130 fjalë)

Për t'u bërë nënë e mbesës së re dhe pa nënë, Fran, e cila ndonëse e lindur grua, jeton beqarin e një burri, duhet të bëjë zgjedhjen e vështirë ose të vazhdojë të ruajë statusin e një burri, ose t'i japë të gjitha. ngrihuni dhe rilidhuni me ndjenjat femërore të nënës që ajo i ka ndrydhur për kaq shumë kohë.


Kontakti i prodhuesit:
Andamion Murataj
[email protected]
T: +355 69 7447 031 M:
E: [email protected]

Partnerët tanë