close

Faji

Titulli origjinal: Faji

Titulli në anglisht: Guilt

 Buxheti: 500.000

Gjatësia e parashikuar: 100
 

Regjisori: Edon Rizvanolli

Skenari: Edon Rizvanolli

Producent: Gazmend Avdiu (KS), Reinier Selen (NL),

Kompania e prodhimit: Pixels Production (KS), Rinkel Film (NL)

Sinopsisi  (maksimumi 130 fjalë):

Një polic i suksesshëm, por i korruptuar, përpiqet të rregullojë marrëdhënien e dëmtuar me vëllain e tij, kur ai zhytet në një luftë politike për pushtet dhe si rezultat rrezikon të humbasë gjithçka që e ka të shtrenjtë, duke u futur më tej në paranojë dhe iluzion.

Kontakti i Producentit:
Gazmend Avdiu
M: +38349502422
E: [email protected]

Partnerët tanë