close

Last Exit

Titulli origjinal: LAST EXIT

Kohëzgjatja e parashikuar: 100 min

Regjisori: Bekim Guri

Skenari:  Bekim Guri

Producent:  Mumin Jashari

Kompania e prodhimit: Media & Film Production 

Sinopsisi:

Pas gjetjes së eshtrave të djalit të tyre binjak, Dritonit, i cili u zhduk në luftën e fundit në Kosovë, djali tjetër binjak i Fatmirit dhe Fatimes, Agronit, pëson një aksident trafiku në Zvicër. Me të marrë lajmin për gjetjen e eshtrave të vëllait të tij të zhdukur, ai vret aksidentalisht dy persona në vendkalimin e zebrës! Agroni dënohet me 23 vite burg! Prindërit (70 vjeç secili) nuk besojnë se do të jenë të aftë të presin (të jetojnë) aq sa të mund të takohen sërish me Agronin! Ata (Prindërit) përpiqen dy herë të marrin një vizë për të takuar djalin e tyre në burg (Gjenevë), por vizat refuzohen çdo herë. Ata tentojnë të kalojnë edhe kufirin në mënyrë të paligjshme, por më kot, pasi përfundimisht janë kapur në Hungari! Si rezultat, atyre u ndalohet hyrja në zonën Shengen për 5 vjet. Pas shumë përpjekjeve të dështuara, ata zgjedhin "vdekjen" - "vetëvrasjen e asistuar" - si të vetmen mundësi/opsion për të takuar djalin e tyre në burg.

Kontakti i producentit:
T: +38344183464 M
:+383 44 183 464:
[email protected]

Partnerët tanë