close

Bota Jone

Titulli origjinal: BOTA JONË

 Regjisor: Luàna BAJRAMI

Skenari: Luàna BAJRAMI

Producent: Valbona Rahmani

Kompania e prodhimit: OrëZanë Films


Sinopsisi

Zoé dhe Volta kanë qenë së bashku që nga fëmijëria. Ata largohen nga fshati i tyre i lindjes për të studiuar në qytet. Të sinqertë dhe plot ëndrra, ata miqësohen me një grup të rinjsh rebelë, anti-sistem dhe të vendosur për ta bërë të njohur.

Kontakti i Producentit: +383 46 105 876

Partnerët tanë