close

Lulja e Pare

Titulli origjinal: Lulja e Pare

Titulli në anglisht: The First Flower

Regjisori: Astrit Ismajli

Skenari: Astrit Ismajli

Producente: Blerta Ismajli

Kompania e prodhimit: Astrovision


Sinopsisi

Fytyrat e paraqitura në fytyrën e Lules së Parë i përkasin disa prej figurave më të spikatura të guximit të LGBTQI. + komuniteti në Kosovë. Botët e Lendi Mustafës, Rinesa Qerkiqit, Alberta Sadikut, Andi Kransiqit, Sihana Shalajt dhe Astrit Ismailit janë paraqitur si portrete pikturash, secili ulur në shtratin e tyre duke mbajtur duart nga një lule që përfaqëson personalitetin e tyre. Të gjitha këto lule lulëzojnë!

Partnerët tanë