close

Green Desert

Titulli origjinal: Green Desert

Regjia: Sovran Nrecaj

Skenari: Sovran Nrecaj

Producent: Sovran Nrecaj

Kompania e prodhimit: Can dhe CamSinopsisi

'Shkretëtira jeshile' përfaqëson një jetë të harruar përmes një realiteti të shkëputur nga koncepti i kohës. Duke mos ofruar konkretisht asnjë zgjidhje, por thjesht me fragmente të përpunuara nga jeta e tyre.

Partnerët tanë