close

Pritja

Titulli origjinal: Pritja

Titulli në anglisht: Waiting

Regjisori: Artan Korenica

Skenari: Artan Korenica

Producent: Edonis Kastrati

Kompania e prodhimit: Industria Film
Sinopsisi

Arta është një grua 45-vjeçare, e cila përgatit çdo ditë ushqim, pastron këpucët dhe rregullon shtratin për katër fëmijët dhe bashkëshortin e saj. Dita është e gjatë dhe gjithçka është në pritje të Artit. Një mbrëmje kur një zhurmë e nxjerr nga shtrati, edhe ajo sapo ta kuptoni realitetin e saj. Të nesërmen do të jetë sërish e njëjta gjë, një ditë tjetër pritje.

Partnerët tanë