close

House Keeping For Beginners

 

Titulli origjinal:House Keeping For Beginners

Regjisorin: Goran Stolevski

Skenari: Goran Stolevski

Producent: Marija Dimitrova

Kompania e prodhimit: Industria FilmSinopsisi

Kur Dita (40) dhe Suada (32) shkojnë te mjeku kryesor onkolog i Shkupit, ata ulen larg njëri-tjetrit, duke pasur kujdes të mos prekin. Askush nuk e di se ata janë çift. Dita është prim, e duhur, etnikisht shqiptare. Suada është e sëmurë, e zhveshur, rome. Mjeku është i parashikueshëm mosrespektues. Suada humbet durimin e saj dhe e sulmon fizikisht para se ai të bëjë diagnozën e saj. Për sa i përket asaj, ajo tashmë di gjithçka që duhet të dijë. Ajo ka kancer. Të folurit nuk do ta largojë atë.

Partnerët tanë