close

Escort

Titulli origjinal: Escort

Regjisor: Lucas Nola

Titulli në anglisht: Escort

Skenari: Lucas Nola

Producent: Fatmir Spahiu

Kompania e prodhimit: BukaSinopsis
Miro Gelo (40), një familjar i suksesshëm, feston një punë të bërë mirë me miqtë e tij të rinj të biznesit dhe për herë të parë në jetën e tij përfundon me një prostitutë në dhomën e tij të hotelit. Ai zgjohet nga një surprizë e keqe - vajza ka vdekur në dyshemenë e banjës. Por recepsionisti Belc dhe portieri Davor e qetësuan duke e siguruar se do të kujdeseshin për problemin dhe e dërguan në shtëpi.

Partnerët tanë