close

Shpija

Titulli origjinal: Shpija

Regjia: Flaka Kokolli

Skenari: Flaka Kokolli

Producent: Sahit Kokolli

Kompania e prodhimit: Flammorum


Sinopsisi

Një vajzë e re që përpiqet të largohet nga shtëpia e ka të vështirë në më shumë se një mënyrë. Pasi përpiqet të largohet nga shtëpia në të cilën është rritur, zbulon se ajo e ndjek kudo që shkon, duke bërë kërdi dhe duke e bërë të pamundur që ajo të bëjë një jetë normale. Kur ajo kthehet për t'u përballur me të, shtëpia tani duket e nënshtruar dhe e padëmshme, por vetëm derisa ajo të largohet përsëri. Përfundimisht, duke gjetur forcën për t'i kërkuar llogari, ajo kthehet për t'u përballur me shtëpinë dhe zbulon se ajo tani është në gjoksin e saj

Partnerët tanë